"Правий сектор" висунув владі ультиматум та анонсував збройний похід на Київ

Висування ультиматуму владі в умовах неоголошеної війни з іншою країною — ніщо інше, як підігравання агресору. Саме це стане сьогодні-завтра предметом політичної дискусії в російських засобах масової пропаганди. Мудрим кроком було б вирішення проблеми із збройним вторгенням, а опісля — внутрішніх політичних міжусобиць.
На мій погляд, є дві ймовірних причини такої заяви:
1. Не за горами вибори. Про «Правий сектор» почали потроху забувати. Потрібно відновити свій колишній високий рейтинг.
2. Її основна мета, можливо, залякати, але аж ніяк не попередити про справді такі дії, які вказані у разі невиконання вимоги.

8 коментарів

Святослав Вишинський
А затримувати бійців АТО після повернення із зони бойових дій — спецпідрозділами міліції — це не підігрування агресору? І мова не лише про «Правий сектор» — нещодавно ДАІ намагалася зупинити і роззброїти частину вояків батальйону «Азов» під Києвом, коли вони повертались на базу до столиці.
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
І взагалі — Вам не «пофігу», що в черговий раз заявлять російські ЗМІ, які й без того говорять усе що їм прийде в голову? Це щось змінить в Україні? Може, вже пора позбуватись безглуздої мантри «А що покажуть російські канали?», коли йдеться про внутрішньополітичні питання? Ми що, намагаємося бути чемними перед російським екзаменатором? Хто вони для нас такі?
Останній раз відредаговано
Омелян Тарнавський
Твоя позиція називається ізоляцією.
Ми повинні навчитися НЕ підігравати ворогу!
У мене ніколи не було цієї «мантри». Та, як спеціаліст, маю оцінювати ситуацію об'єктивно, аналізуючи різні ситуації, а не суб'єктивно, як ти пропонуєш: «Хто вони для нас такі?» О_о
Та ніхто, окрім як, на сьогоднішній день, рупор Кремля, який дестабілізує ситуацію в Україні та підбурює власне населення, годуючи його неправдивою інформацією та різними провокативними заявами, на кшталт, останньої («Правого сектору»). І це все про російські ЗМП (… пропаганди), які за твоїми словами, «Хто вони для нас...?».
Тоді не читай про них, не аналізуй їхні ЗМП.
Дивна позиція.
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Російські ЗМІ — це "ізоляція". Вони ізольовані самі по собі і неважливо що буде і чого не буде — ЗМІ створять свою реальність. Тому що якщо в тебе є ворог, то для нього не існує аргументів — для нього існують тільки приводи. І є вони чи немає — ворог знайде їх або створить сам.

Далеко ходити? ICAO підкреслює, що повітряний простір Криму легітимно може контролювати тільки Україна. РИА-Новости пише: ICAO підтвердило, що повітряний простір Криму легітимно управляється Росією. Українська митниця заявляє, що гуманітарний вантаж у Ростовській обл. ще не переглядався її працівниками. ИТАР-ТАСС рапортує: Українська митниця в такій-то кількості осіб приступила до розмитнення вантажу.

Дмитро Ярош міг що завгодно сказати, в т.ч. висловити солідарність і підтримку Петру Порошенку та Арсену Авакову, а російські телеканали можуть написати, що він погрожує їм стратою і що 34% українців за даними соцопитувань Центру Разумкова це підтримують, при чому 13% вимагають привселюдного повішання.
Омелян Тарнавський
Цілком погоджуюся.
Деякі змі презентують новини у тому вигляді, як вони ту чи іншу ситуацію бачать, а деякі — як є насправді.
Та тепер посилаюся на надійне джерело.

Щодо рос. змі (змп), то не буду заперечувати, але не вони для нас, мабуть, головне, а люди які проживають в РФ і слухають ту всю маячню.
Стосовно гуманітарного вантажу, то, знову ж таки, можна посилатися на заяву мінсоцполітики, яке визнало його як гуманітарну допомогу. І в доному випадку нічого придумувати не треба.
Омелян Тарнавський
я написав про сьогоденний факт.
а подібних багато.
тому, якщо детально розібратися по внутрішній і зовнішній політиці, то можна помітити багато суперечностей.
якщо б я хотів звернути свою й інших увагу на факт «затримання» ДАІ, то я б це зробив.
Але це ні для кого не є таємницею.
Якщо ти уважно прочитаєш мій коментар, то помітиш, що я ним висловлюю можливі причини такої заяви ПС.
Останній раз відредаговано
Євген Токарюк
ПС не йде на парламентські вибори. до чого тут рейтинг? )
Омелян Тарнавський
Той, хто сказав, що ПС не йде на вибори. І той же, хто буквально через 3 хв. спростував свою інформацію.
Мабуть, панове, потрібно розуміти, що політичні маніпулювання не мають меж;)

24tv.ua/home/showSingleNews.do?mene_sprovokuvali_ne_ya_virishuyu_chi_praviy_sektor_yde_na_vibori__bereza&objectId=468368
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте